maanantaina

Kevättä kohden - eikös!

Väri, väri, väriä - kevättäkohden ollaan menossa , joo, ja ulkona hulluna lunta! En ole mikään suuri keltaisen ystävä mutta juuri nyt se tuntuu kauniilta! Mari Havian kukkakaupasta lähti matkaan kauniita isoja keltaisia tulppaaneita ja valkovihreitä papukaijatulppaaneita. Asettelin kukat hieman eri tavalla kuin yleensä. Rohkeasti lyhensin varsia ja asettelin ne isoon maljaan. Malja sattuukin olemaan Living and Roomin kamppanjatuote! Kampanjasta voit lukea enemmän tästä. 

 Kaunista hempeän sitruunan keltaista väriä, löytyy tällä hetkellä vaatteista ja verhoilukankaista! Bongasin ohikulkiessa Seppälästä kauniin  keltaisen "buklee" jakkusen, joka olisi aika upea vaaleiden farkkujen kanssa tai vaikka nyt niin hot nahkahousujen kanssa! Voi ihmiset te joilla on vartaloa nahkahousuille hankkikaa ihmeessä sellaiset!! Nahkahousuja löytyy joka hintakategoriasta, melkeinpä joka toisesta vaateliikkeestä! Loistavaa maanantaipäivää! 

Rahi sai uuden päälisen, Kokkolan Kangaspalvelussa, siitä enemmän huomenna!

Maljakko Living and Roomin tämän kevään kampanjatuote!


Kaikki tuotteet Living and Room ja kukat Kukkakauppa Mari Haviasta.
Diva Home, Kokkolan Kangaspalvelu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...