torstaina

Diffusers - Huonetuoksut

Oikean huonetuoksun löytäminen, on ihanaa! Aikaisemmin kelpuutin vain Millefiori Milanon huonetuoksut, mutta jokin aika sitten nuuhkaisin Ortigia Sicilian limentuoksuista huonetuoksua ja olin myyty.
Laadukkaat huonetuoksu kestävät ja tuoksuja löytyy, melkeinpä joka "makuun"! Minulla on kolmea huonetuoksua kotona käytössä, nyt varmaan joku ajattelee, että kauheaa tulee migreeni. Oudointa tässä on se, että tuoksut eivät sekoitu keskenään, ja ne ei myöskään haise! Migreeniä poteva äitini ei ole kertaakaan huomauttanut että meillä "haisisi" hirveälle taikka edes kysynyt että mikä tämä "haju" on, ja hänellä on herkkä sensorin.
Joskus tunnen tuoksun kun olen juuri kääntänyt tikkuja. No, nämä tuoksut joita meillä on, eivät ole vahvoja, ovat luonnollisen raikkaita.
Minulla kävi tuuri kun tilasin Ortigalta suoraan heillä oli vain ja ainoastaan Lime di Sicilia huonetuoksu -50%! Tilasin heti muutaman pakkauksen ja matkaan lähti myös pieniä, sopivan kokoisia saippuoita. Matelimaitosaippu meillä on parastaaikaa käytössä ja ei ole moittimista. Tykkään siitä että ovat pienehköjä, mutta kestäviä. Palasaippuat jakavat mielipiteitä, joku ei voisi kuvitellakkaan käyttävän palasaippuaa. Tilaaminen Ortigalta sujui ongelmitta, toimitus saapui alta kahdessa viikossa tilaamispäivästä, kotiovelle toimitettuna.
 
Ihana mantelisaippua
 
Seuraavaksi otamme käyttöön limesaippuan, saippuat ovat noin 7cm pitkiä.
 
Ortigia Sicilia - Lime di Sicilia diffuser
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...