torstaina

Cruising with Silja Symphony

Käytiin pyörähtämässä Tukholmassa, risteilyllä - Silja Symphonyllä, upeasti oli laiva uusittu! Kaikille "sushi-loverseille", nyt Silja Symphonyltä saa laadukasta sushia, huippukokki/kokit on sitä tekemässä, Tokion Sushikoululta! Tietenkään ei voi olla mainitsematta Bon Vivante ravintolaa, siellä emme ole joutuneet pettymään! Ravintolassa voi valita eri menuita, mutta myös yksittäisiä ruokalajeja. Viinejä valitessaan saa apua, nopeasti syntyy "hedelmällinen" viinikeskustelu tarjoilijan kanssa, josta nautin. Olen kiinnostunut viineistä ja on mielenkiintoista kuunnella tietoutta eri viineistä. Itseasiassa, Bon Vivante henkilökunnan avulla olemme löytäneet mieheni kanssa kaksi loistavaa valkoviiniä. Emme niin välitä, taikka emme ole löytäneet mitään hyviä (meitä miellyttäviä) valkkareita, mutta nyt - tamminen valkoviini näyttää olevan se meidän juttu - Meursault ja Domain de la Bongran, kummatkin Bourgogneja, loistavia! Punaviineistä löytyy paljon, paljon helpommin loistavia ja vaikka kuinka!
Myös liikkeitä on uusittu laivalta löytyy Luxury - josta löytyy merkkejä Versace, Furla, Lumi, Orobianco etc. Tax Free on myös kokenut laajennuksen, todella iso! Viskin ystäville on pieni oma nurkkaus. Risteily on kiva irtiotto arjesta, Tukholmassakin kerkeää pyörähtää! Vinkkinä, unohtakaa T-banalla meno keskustaan, ottakaa bussi no.1 joka lähtee Gärdetin mäestä, lippun voi ostaa valmiiksi laivan infosta.  Loistavaa torstaita kaikille!

Sashimiplate

Sushi & co

Simpukkaa, merisiiliä etc..

Lammasta kahdella eri tavalla, huippua!

Helmi Baroloa pohjalla....

Myös silmille ruokaa oli tässä 3-ruokalajin menuussa

Täydellinen pikkulaukku - Versace!

Versace


For whiskey lovers - Tax Free.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...