tiistaina

Smoothie time

Syksyn saapuessa saapuu myös flunssat eri muodoissa. Eilen päätin että nyt alkoi marjoilla troppaaminen! Tämän päivän smoothiessa olikin sitten C-vitamiiniä yllin kyllin - tyrnejä, appelsiini, mustikoita, chia siemeniä ja luonnon jugurttia, kunnon vitamiini pläjäys.
Nyt hieman harmittaa että en poiminut punaisiaviinimarjoja enemmän, olisin voinnut keittää niitä mehuksi ja ottaa "snapsina" mehutiivistettä aamuisin....ehkä niitä on vielä?
Keittiöntasoltamme löytyy mehulinko ja blenderi, kivoja pikkukoneita jotka ei vie "yhtään" tilaa, mutta niitä on turha laittaa kaappiin kun niitä tulee käytettyä päivittäin - no jokin ratkaisu pitää kyllä löytää eli tyhjentää joku kaappi mistä nostaa niitä esiin ja piiloon...."huokaus"....
 Eilen käytiin ostamassa reippaasti hedelmiä, päärynöitä, ananasta, verigreippiä ym. tulee mahtavat mehut esim. pelkästä päärynästä taikka makeista omenoista!
Nauttikaahan kaikki runsaasti C-vitamiiniä, se on hyvää myös iholle!
Hyvää tiistaipäivää kaikille, tattimeställe kannattaa suunnata tällä viikkoa!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...