sunnuntaina

Sisustussunnuntai ?

Hei vaan - nyt on syksyn sisustussunnuntait korkattu, pari ohjelmaa on jo katottu ja ajatuksia/ideoita surraa päässä suurella vauhdilla. Autotallissa on lepakkotuolinrunko, joka oli äitini ensimmäinen huonekaluhankinta. Nyt joudun varmaan kaivamaan sen esille! Tuoliin on olemassa konjakinruskeanahka, istuinsyvyyttä pitää vain hieman muokata syvemmäksi, sitten se on täydellinen!
Olen tässä mielessäni kypsytellyt ajatusta että josko vanhat nojatuolit siirtäisin mökille ja tilalle olohuoneeseen tulisi - ohjaajantuoli (joka löytyy makkarista) ja lepakkotuoli....minulla löytyisi kyllä kaksi Emmatuoliakin....pähkäilyä, pähkäilyä!!
Kuvassa ohjaajantuoli näyttää pliisulta mutta oikeesti se näyttää aika kivalta livenä! Jotain mustaa tarvisin ehkä lisää, nyt huomaan että meiltä löytyy ruskeetapuuta aika paljon....kuulkaas meidän kämppä on juuri nyt kaaoksen vallassa - 55,5m2.....Kaiken kaaoksen vallasa kilautin ystävälleni juteltiin hieman sisustelusta, on hyvä varmistaa aina joltakin että onko ok, ja toki laitoin ensin miehelleni kuvan että onko ok....tietää mihin kaaokseen tulee töistä....ehkä saatte huomenna lisää kuvia! Nyt pitää kiirehtiä että saan jotain järjestystä tähän asuntoon!

Before - kyllä ihan kiva joo...mutta..uutta kaipaan!

Klaffituoli ostettu Iskusta joskus ja Kokkolan kangaspalvelussa teetetty uudet pääliset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...