keskiviikkona

Smoothie joka saa sinut lentämään !

Eilen aloitin smoothie taivaleen, pikku breikin jälkeen. Päänvaivaa on tuottanut millä korvata sen rahkan! Okej, joo korvasin kauramaidolla....mutta kun kerran menin laittamaan "pilaantunutta" kauramaitoa, niin senpä jälkeen ei ole niinkuin tehnyt mieli kauramaitoa, ei edes kahvissa!!


Valmistin aikasemmin sokeritonta mehua, mehumaijalla, (aroniaa, mustikkaa, puolukkaa, mustiaviinimarjoja, punaisiaviinimarjoja, ja karviaisia), tätä laitoin nesteeksi, toimii hyvin. Tyrnit, ja mustikat edusti marjoja smoothiessa, macaa(se on vain niin hyvää), suklaanmakuista riisiproteiiniä, ja fitfarmin fiberiä. Eka hörppy oli karmee, mutta sitten se ei enään ollutkaan niin pahaa, oikeasti hyvin virkistävää! Smoothie oli sen verran hyvää että tänään oli pakko tehdä sitä myöskin!


Koulujen alettua huomaa kuinka flunssat, sun muut pöpöt on alkanut jylläämään, ja kuulee kuinka työkaverit/ystävät ovat poteneet kuumetta, ja ovat tukkoisia. Tyrniä laitan kunnolla smoothieen, ylimääräinen C tulee kuitenkin pois kehosta! Oikeasti tämä smoothie piristää ihanasti aamuntunteja - melkein saa tunteen että "I can fly"!

Tyrnit ovat kuulemma kypsyneet, ja niitä onkin tarkoitus mennä poimimaan viikonloppuna - kivaa! Kiitollinen ystävistä jotka soittavat ja pyytävät kaveriksi tyrnipuskille. Poimiminen ei ole nopeaa, mutta loistavaa mielenrauhaa, kuhan piikki ei pistä kynnen alle!
Tyrnin jälkeen seuraa aronia business, josta olikin juttua Hidasta elämää blogissa, kannattaa lukasta - ravinteikas marja! Aronia on myös ihanaa smoothiessa!




Loistavaa keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...