maanantaina

Syksy tarjoaa värejä ...

Luonto pursuaa värejä, jos malttaa hidastaa ja katsella ympäriinsä. Pihlajat notkuu punaisine marjoineen, ja näyttää olevan myös hittiväri muodin parissa tänä syksynä/talvena!

Upea hehkuva oranssi!

In wear / Minimum
Kiva että värejä löytyy runsaasti, ettei ihan mene mustaksi syksy-talvikausi. Neuleita on runsaasti, yhtenä päivänä kun ihastut johonkin neuleeseen, niin seuraavana päivänä on tullut vähintään kaksi upeaa lisää! Materiaalit ovat pörröistä angorasekotteita, ja perus sileää "villaa".  Hehkuva oranssi, ja fuksia punainen ovat houkuttelevia värejä syksyn neuleissa. Jotenkin In wearin fuksia punainen pörrö neule, Kokkolan Pukumiehessä, jäi mieleen, upeaa yhdistää se mustien farkkujen kanssa - sanoisin että näyttävä yhdistelmä!

Upeita hehkuvia sävyjä, ja korut viimeistelevät asut!

Nahkahousut pitävät pintans, ja onhan ne upeat. Muhkeita talvitakkeja on myös saapunut Pukumiesten liikkeisiin, niistä löytyy pepun alle meneviä, sekä lyhyitä. Miehille on saapunut upeita Barbourin takkeja, jotka ovat ehdottomasti checkaamisen arvoisia. Save the Duck pitää pintansa, ja on siis täysin eläinvapaa takki.

Lämmin takki on aika kiva täällä Suomessa!

Syksy/talvi kausi tuo myös mukanaan kaikenlaisia kekkereitä, ja konsertteja, mihin pukeutumisen suhteen haluaa panostaa. Stressiä helppottaa kun varautuu hyvissä ajoin, jos on siis sitä tyyppiä että osaa ennakoida. Itse tiedän että tuleva loppu vuosi, (kauhealta kuulostaa), tulee olemaan työntäyteinen, ja niinpä olenkin hieman miettinyt minkä tyylistä vaatetta tarvitsen. Tiedossa on ainakin kolmet kekkerit johon arkivaatteilla ei mennä, mitä näihin sitten päälle? Itse lähden siitä että "löytyykö alaosa", ja ne löytyy, ostin viime vuonna paremmat housut, joita arkena en käytä, ja näin eivät ole päässeet kulumaan... Rohkeasti kannattaa kääntyä asustemyyjien puoleen, ja antaa heidän esitellä eri vaihtoehtoja, yllätyt, ja varmasti löydätte yhdessä jotain kivaa!

Kannattaa rohkeasti lähestyä asustemyyjiin, he loihtivat, ja löytävät sinulle upeat asut!

 Tigerilla, PBO:lla, ja In wearilla näin äkisti, löytyi kivoja pitkähihaisia juhlapaitoja! Muista korut! Koruilla saat sen viimeisen silauksen, ja tietty kivalla huulipunalla!  Voi - muuten, ihanat pliseeraukset hihoista, tai helmassa on myös tän syksyn juttu!

Kuvat otettu Kokkolan Pukumiehestä - kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...