lauantaina

Lahjavinkkejä aikuiselle naiselle!

Mikä sen ihanempaa kuin pukeutua upeaan, lämpimään ja pitkään neuletakkiin! Tässä kaksi loistavaa vaihtoehtoa:

Minimumin hiekan(punertavan) beige,villatakki, hupulla. Väri on kiva, se taittuu ihan aavistuksen verran punertavan beigeen. Huppu on hauska yksityiskohta.




Sandin, The Lab, upea musta, todella pitkä neuletakki. PURE LOVE - kuvailisin tätä mustaa herkkua! Yksinkertaisuudellaan upea ilmestys, villaa ja kidmohairia. Tämän voi pukea niin juhlaan kuin arkeen....voisin jatkaa neuletakin kehumista loputtomiin, niin ihana se on! Taskut ovat myös kiva lisä.



Sitten, ainakin itse kuulun niihin ihmisiin, joilla on vain pakko olla huivi kaulassa! Joululahjaksi sopisi Balmuirin ohut villa huivi taikka silkki/puuvilla huivi. Huivin kuosi tuo sitä pikku extraa, silkkihuivista löytyy upeaa kiiltoa, ja villahuivi on ihanan ohut. Näillä huiveilla saa asun täydennettyä simppelisti, mutta niiiiin tyylillä! Valinnan vaikeus on - minkä värinen?




No, kun nyt pääsimme tähän Balmuir-aiheeseen...jatkan! "De lilla extra", heidän pallo kynttilät! Joko pieniä taikka isoja pöytämallisia, taikka "festivo-pallokynttilöitä". Juuri nyt minulla on olohuoneenpöydällä, punainen ja platinan värinen pallokynttilä. Kynttilät myös palavat kauniisti, eivätkä valuta. Sävyjä on vaikka kuinka paljon.


 Kaikki yllä olevat kuvan tuotteet kuvattu Kokkolan Pukumiehestä, mutta löytyy kaikista Pukumies-liikkeistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...