maanantaina

Itsensä hellimistä vai upea lahja tärkeälle ihmiselle?

Kasvohoito = ihanaa, rentoutumista, itsensä hellimistä, hyvinvointia...itse nautin koko proseduurista, ja kyllähän se ihokin kiittää! Varasin jo hyvissä ajoin välipäiville ajan kasvohoitoon. Kasvohoito on verrattavissa kampaajaan, eli jokaisella on varmaankin se luottopaikka kenenkä puoleen käännytään. Jos et ikinä ole käynnyt kasvohoidossa, voin lämpimästi suositella sinulle Nice Piste Face&Body hoitolaa, itse käännyn aina heidän puoleen. Nyt varasin hoidon,Quattro 2. Ajattelin että näin joulun jälkeen, on hyvä helliä ja putsauttaa kasvot. Ouatro2 hoidossa pintapuhdistetaan, tehdään hapotus ja neutralointi, kulmat kuntoon, timanttihiontaa ongelmakohdille, painepuhdistus, LED-terapia taikka kasvohieronta, ja myöskin ampullin imetytys painelemalla tai vaihtoehtoisesti naamio. Eikös tämä kuulosta aika kivalta paketilta kasvoille joulun jälkeen! Olen aikaisemmin käynnyt samaisessa hoidossa, ja kyllä oli ihanaa/tehokasta.
NicePiste Face&Body hoitolassa työskentelee neljä kosmetologia, ja hoitoja heiltä löytyy monenlaisia. Lahjakortti kosmetologille, on mahtava joululahja! Kasvohoitoon meneminen ei ole jokaiselle itsestään selvyys, mutta mikä sen ihanampaa kuin olla hellittävänä reilun tunnin!



Exuviance-tuotteet ovat ihania, omat suosikit ovat ihanalle tuoksuvta kasvojen puhdistus tuotteet ja yövoide, joka on riittoisa pakkaus. Olen joskus käyttänyt sitä kylmillä keleille myös päivisin. Yövoiteissa ei ole aurinkosuojia, eli kesällä niitä ei kannata käyttää!


Lahjakortti kauneushoitolaan ei voi ikinä mennä vikaan!




                                Nice Piste Face&Body:sta saa ihanaa asiantuntevaa palvelua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...