keskiviikkona

Joulun odottelua...

Joulun odottelua....sitä kait tämä vähän niinku on! Töissä kiire huipentuu, ja ensi viikolla alkaa kauan odotettu joululoma! Sen verran kiire ollut, että kunnolla ajan kanssa, en ole paljoa kerennyt käydä "kaupoissa kiertelemässä", joululahjat olen ostellut jo aikaisemmin marraskuussa .....Ulkoiluvaatteita, olen enimmäkseen ostellut, niiden osteluun löytyy aina aikaa! Voiko ulkoilu/urheiluvaatteita olla liikaa?
Minulla on sellainen ajatus, että kun kotoa löytyy sään mukaiset vaatteet ja varusteet, niin silloin en pääse sanomaan, "että en voi mennä lenkille kun ei ole säänmukaisia vaatteita". Päivitin viime kuussa nastalenkkarit, ja voi pojat ne on vaan hyvät! En selviäisi ilman! Ne on niin huiput, ei tarvitse arkailla, surutta olen myös hölkkäillyt. Aivan ihanaa kun ei tarvitse miettiä ja jännittää kroppaa, minulla on Icebugit, niissä nastojen kestävyys on loistava. Ostin myös kenkiin, suojat, eli kun/jos joudun tepastelemaan johonkin sisälle, suojat näppärästi vain jalkaan, niin ei nitinää kuulu, taikka nastat kulu. Vaihdan työpaikkaa (rakennuksia) kolme kertaa viikossa, ja se taittuu kävellen. Nastat alla, niin johan saa vauhtia kävelyyn. Aluksi oli haastavaa löytää oikea malli, mutta loppupeleissä mietein kahden mallien välillä. Sarvaa myöskin mietein, mutta Icebug vei voiton. Sarvassa on kyllä enemmän heijastimia kuin Icebugissa. Mallin nimi on Icebug Pytho. Aikaisempi kenkä oli Anima-jotain, tämä tuntui hiukan löysältä, haluan että kenkä tuntuu napakalta. Hyvin palveli sekin kenkä, mutta nykyinen on parempi!

Loistavaa keskiviikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...