tiistaina

Värikäs & hauska lounassalaatti!

Tänään oli sellanen päivä, että tarvein proteiinipitosen lounaan. Jääkaappi ei ollut pullollaan ruokaa, niin piti soveltaa, ja lopputulos oli aika kiva!



Pyrin käymään uimassa kaksi kertaa viikossa, ja olen huomannut että joudun niinä päivinä ajattelemaan hieman enemmän syömisiä. Uinti, minun mielestä, kuluttaa energiaa eritavalla, kuin jokin jumppa. Ehkä siksi että koko "proseduuriin" menee niin paljon aikaa? Uin yleensä tunnin ja siihen vielä tunnin vesijuoksua, ulkouimaaltaassa, joka harmikseni Kokkolassa suljetaan 11.9. No, anyway, nälkä yllättää jos en syö ajatuksen kanssa uintipäivinä. Broileri ja pavut, täyttivät hyvin tänään salaatissa, ja nälkä pysyi poissa, juuri haluamallani tavalla.

Uskaltakaa käyttää marjoja salaatissa, niillä saa kivasti "happoa" salaattiin.

Helppo&värikäs lounassalaatti

     Vihersalaattia
     Tomaatti
     Broilerinfilettä
     Kidneypapuja
     Kurpitsansiemeniä
     Tyrnimarjoja!

Tyrnimarjat antoi kivan "loppusilauksen" salaatille. Vadelmat, ovat myös mukavia salaatissa ja pavut täyttävät hyvin. Päälle ripsauttelin viikunaviinietikkaa, jota löytää hyvin varustetuista kaupoista tai Kokkolasta Olivetestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...