perjantaina

Ihana ilta muodin parissa!

Tänään ilta vierähti Pukumiehen asiakasillassa. Pukumies täyttyi ihanista naisista, ja miehistä myös. Illan juonis Anna-Liisa Tilus, hän valloitti Keski-Pohjanmaalaisten sydämet hallituin ottein. Paikalla oli myös Mos Moshin-, Joseph Ribkoffin edustajat ja Noolan, uutuutena Pukumiehessä. Noolanin upeita villavaatteita löytyy nyt liikkeestä! Illassa mukana oli Marja Rak, Noolanin Head designer/yrityksen perustaja, heidän vaatteet ovat omaa luokkaansa. Noolan on ehdottomasti tutustumisen arvoinen, jos se ei ole vielä tuttu sinulle.
Kukkiin sitten.... Lindell Flowers oli taas kerran loihtinut ihan mielettömän upeita asetelmia ja kimppuja! Uutuutena, muotinäytöksessä mukana, oli kukkasomisteet hiuksiin ja ranteisiin. Aika upea juttu, jos etsiit jotain erinlaisuutta juhliin! Olisko tämä ensi kevään ylioppilaiden juttu?! Lindell Flowers, "lähetti kotiin" illan asiakkaat, kauniin syyskukkasen kanssa, aika mieletöntä! Kyllä, ilta oli kaikin puolin onnistunut, naisten hymyilevät kasvot kotiin lähtiessä kertoi aikalailla heidän tyytyväisyydestä!

Tässä fiiliskuvia illasta, huomenna torstaina Anna-Liisa Tiluksen voi tavata liikkeessä!

Marja Rak, Noolan & Anna-Liisa Tilus

Tämä on niiiiin upee!!

Joseph Ribkoffin edustaja

Yksi syksyn upeista väreistä, harmaan ja mustan keskellä.

Mos Moshin edustaja Kokkolan illassa - tsiigatkaa toi sininen jakku!

Ihanaa henkilökuntaa - fiilis välittyy varmasti jokaiselle

Micksin upeat ladyt, josta löytyy myös aikuisille kivoja juttuja!

Pala Lindell Flowersin kukka-asetelmaa.

Tarjottavaa löytyi!



Ihanat naiset Noolaneissa!

....niin kaunis...

Syksyä - love it!

Kiitos kaikille kuvissa esiintyville - huippu fiiliksen voi aistia kuvien kautta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...