sunnuntaina

Tuoksua & väriä ...

Helsingissä tai Tukholmassa käydessäni, kurvaan yleensä jossain vaiheessa Lush-liikkeeseen, liikkeeseen, mihin migreenialtis ihminen viimeiseksi kävelisi sisälle.
Olen jo pitkään käyttänyt heidän palasaippuoita. Yleensä ostan useamman palasen saippuaa kerralla. Tykkään kaikesta sitruunanraikkaasta, hunajasta ja toffeetyyppisistä tuokksuista. Saippuoilla on eri ominaisuuksia, jotku sisältävät kuorintarouheita, on pehmentäviä vaikutuksia jne. Saippuat ovat riittoisia ja piristävät, myös ulkonäöllä wc:tä/kylppäriä. Viimekerralla ostin useamman, ja tiedän että jossain pitäisi olla vielä kaksi kpl saippuaa, mutta en löydä. Tällä kertaa ostin myös pari kasvokuorintaakin. En ole edes ajatellut muita heidän tuotteita kuin saippuaa. Henkilökunta on todella ystävällistä, ja ihania! Minulle esiteltiin, ihanalla tavalla kasvonaamioita, kämmenselkään, eikä pihdattu kuorintavoiteella. Hirvitti kuinka paljon kuorintavoidetta myyjä laittoi, tämän jälkeen hän toi ison vesikulhon missä hän pesi pois kädestäni kuorintavoiteen, ihana käsikylpy! Ostin kaksi kuorivaa kasvonaamiota, sitruunainen savinaami, jonka he ovat itse tehneet, ja joka on tuoretavaraa, säilytettävä jääkaapissa. Ostin pienemmän purkin näin aluksi, naamioita löytyy kahtaa kokoa. Riittää 4-6 kertaa, toki riippuu käyttäjästä. Toinen naamio oli kahvintuoksuinen, tämä ei sisältänyt savea, oli myöskin kuoriva. Naamioiden annetaan vaikuttaa noin10-15min. Olen kokeillut kumpiakin naamioita, ja kyllä ovat ihania. Sitrusnaamio on ihanan paksu, saven ansiosta ja viilentävä, koska säilytetään jääkaapissa! Kahvinaamiossa on agavesiirappia, melkein syötävän hyvää!

Lushin tuotteita ei ole testattu eläimmillä, ja ei sisällä mitään eläinkunnista.

Naamoiden jälkeen levitin hyvin
imeytyvää kasvoöljyä ja silmänympärysvoidetta. Suosittelen lämpimästi heidän saippuoita ja kasvonaamioita, muita tuotteita en ole testannut. Myyjät auttavat, kertovat ja demonstroivat hyvin mielellään!

Leppoista sunnuntaita!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...