tiistaina

Juhlakausi lähestyy....tässä on minun valinta!

Juhlakausi alkaa pikkuhiljaa lähestyä. Joidenkin mielestä kivaa ja kun taas toisia ahdistaa juhlavaatteiden etsiskely. Pyörähdin tänään pikaisesti Kokkolan Pukumiehessä, ja silmäni iskeytyi kauniiseen mekkoon. Merkki on Ril`s. Tätä mekkoa oli kaksivuotta sitten mustana ja kirsikanpunaisena, ehkä silloinen mekko oli hieman enemmän kellomaisempi.
 Jotenkin tämä ihastuttavan hillitty ja kaunis mekko puhuttelee minua. Mekko ei ole täysin mustaan, ja älkää antako poikkiraitojen pelotella. Mekko sopii monelle, rusetti vyötäröllä on kaunis lisä. Yhdistäisin mekon kauniiden mustien korkkareiden taikka sirojen balleriinojen kanssa. Tämä mekko oli juuri tullut liikkeeseen. Materiaalia en hoksannut ihastelultani kurkata, mutta Ril`sin tuntien varmaankin laadukas. Juhlamekkoja kannattaa rohkeasti sovitella päälle, aina henkarissa roikkuessa mekosta ei saa kaikkea irti.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...