perjantaina

Eilisen fiilistely jatkuu....

Eilinen päivä venähti hieman pitkäksi, mutta missään vaiheessa ei väsyttänyt! Kävin läpi iltaa, eilen kotiin tullessani, että kait se pitää paikkansa, kun on niin monen energisen, iloisen ja nauravien ihmisten ympäröivänä, niin se tarttuu!
No, mitä vaatteita bongasin eilen...mustaa...mustaa...ja vihreetä! Nyt löytyy upeita syvän vihreitä sävyjä, mutta jossa on kirkkautta kuitenkin. Takeissa kävelisin Barbourin takkiosastolle, öljykangastakkeja voi "rakennella" tarpeen mukaan. Niihin voi ostaa lisäksi hupun, tikkiliivivuoren ja/taikka karvavuoren. Tikkitakit ovat myös huippuluokkaa! Miehelläni on ollut jo useamman vuoden Barbourin "tikkitakki", ja nyt hankein itselleni myös. Pieni vesisade ei haittaa mitään, takki ei ime itseensä vettä, ja on hengittävä! Siskon öljykangastakki taitaa olla jo 20vuotta vanha....vanhat takit voi lähettää tehtaalle uudelleen öljyttäviksi ja paikattaviksi, jos siihen on tarvetta.
Marc O'Pololta löytyy sitä kaunista kunnon vihreää, ja joo bongasin upean ison villahuivin, jossa on hempeän keltaista, se oli ihana!
Noolanin vaatteita löytyy myös isokokoisille, ja ne istuvat upeasti vaikka ovat isompaa kokoa. Tämä on joskus hankalaa, koot alkavat xxs- ylöspäin ("there is almost no limit")!
Miehiä unohtamatta, J.Lindebergiltä löytyy upeita selkeitä vaatteita. Puvuissa vielä näyttää vilahtavan, "sitä sinistä". Pukua ostaessa, kannatta heti marssia myyjän juttusille, ja kertoa minkälaiseen tilaisuuteen on puvuntarvista!

Tänään Anna-Liisa Tilus on tavattavissa, Kokkolan Pukumiehessä, klo.11:00 alkaen.














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...