lauantaina

Vinkkejä juhliin !

Juhlakausi lähestyy ja tässä muutama pöydänkoristeluvinkki! Mariskoolilla saat nopeasti kivan näköistä! Kukkiin ei tarvitse laittaa hirveästi rahaa. Juuri nyt ovat orvokkeja vielä hyviä. Valitse mielesi mukainen kahviservetti, orvokki pieneen pakaste pussiin, (kosteus ei imeydy servettiin), laita kukka servetin sisälle ja mariskooliin -valmis!
Toinen ihana vinkki on jos kukkakaupan puoleen käännyt niin harsokukkaa ja yksi kukka keskelle, todella kaunista - tämä sopii kauniisti vaikka hääjuhlaan.

Jos tarvitset suosituksia hyvään cateringiin niin kääntykää Carola´s Delin puoleen Kokkolassa! Ruoka on loistavaa ja hän loihtii juuri sinun näköisen juhlan.
Jatkoille taikka ei niin muodollisiin juhliin kannattaa hakea kertakäyttöastiat Clas Ohlsonilta. Hauskoja kuoseja ja paperilautasia löytyy neliskanttisia. Itse olen ihastunut turkooseihin kahvimkeihin jossa on valkoisia palloja. Löydät pillit ja servetit samoilla kuoseilla.
 Ostettiinkin mökille näitä mukeja ja servettejä - ei tarvitse tiskata!
 Pöytäliinakankaat olen hankkinut Kokkolan Kangaspalvelusta Marjaanalta, kuvassa oleva kangas on hennon vaalean turkoosi 3€/m! Nämä ovat kolmannet juhlat missä olen käyttänyt liinoja ja kyseinen kangas ei rypisty mitenkään hirveästi. Mietinkin että jos kävisin vielä hakemassa kahteen linaan kankaat. Kannattaa unohtaa paperiliinat kun saa kangasta näin edullisesti!

Näissä juhlissa sininen oli juhlakalun lempiväri.


Kuva Mari Havian kukkakaupasta eilen.


Näitä löytyy ainakin pinkkinä!


Alkuruoka Carola´s Deli, Kokkola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...