sunnuntaina

Äitienpäivä 11.5 2014

Tänään vietetään äitienpäivää Suomessa. Ruotsissa äitienpäivää vietetään vasta kahden viikon kuluttua.
Äiti on käyty halaamassa ja on juotu kakkukahvitkin, ihana perinne. Tämä on ehkä yksi niistä tärkeimmistä päivistä koko vuotena!

Kävin viikolla Marin kukkakaupassa ostamassa synttärikukkia ystävälleni. Kukkakauppa oli kirjaimmellisesti TÄYNNÄ eri roosan sävyisiä kukkia, aivan huikeeta kuinka paljon kukkia. Tein ostokseni ja mieleeni jäi yksi kukka ylitse muiden nimittäin pinkki-vihree leikkohortensia! Oltiin menossa mökille niin en vain voinnut ostaa sitä matkaan....Perjantaina vielä harmittelin itsekseni kun en saannut haettua kukkaa itselleni.
 Lauantaina töistä kävellessäni neljän jälkeen päätin käydä tekemässä loton ennen kotiin menoa. Mitä lähemmäksi kävelin kioskia huomasin että Marin kukkakauppan ovi on vielä auki - hyvä että en juossut liikkeeseen, nimittäin hän sulkee lauantaisin yleensä 15:00 ja kello oli 16:20 - niin minä sain kuitenkin upean hortensian itselleni ja niin myös äitini. Pitää käydä toivoon Marilta että josko hän voisi ottaa toistekkia näitä upeita hortensioita!

Rauhallista sunnuntaita kaikille!

Äidille!

Minulle!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...