tiistaina

I´m back !

Kylmät ilmat laumautti mieleni! Vappu oli ja meni, kalat olivat loistavia ja saaristolaisleipää on vielä hieman jäljellä. Viimeinen kuukausi on lähtenyt vauhdilla pyörimään ennen "kesälomaa" - voi että mikä ihana sana! Vaikka päiviä on enään muutama niin maalilinjalle on vielä hyvin pitkä ja kivinen tie. Olen löytänyt tähän arjen ihanuuteen liikkumisen ilon. Pikkuhiljaa alkaa nivelet liikkumaan ja olo ei ole enään niin kankea. Rohkeasti olen uskaltautunut kokeilemaan eri "jumppatunteja" ja vielä ei ole yhdestäkään tullut sellaista oloa että "yäk en tykkää"!
Piti ihan äsken avata kalenteri ja katsoa että mitäs viikonloppu suunnitelmia minulla olikaan! Äitienpäivähän siellä näyttää olevan! Tapana on käydä muistamassa omaa äitiä (tietenkin), puolison äitiä ja mummoa - niin ja haudoilla käydään aina "moikkaan" mummoja.

Jotta saisin kesämielen takaisin tilasin eilen pari sinivalkoraidallista vaatekappaletta. Rakastan sitä yhdistelmää, huomenna pitäisi olla perillä. Tää on varmaan niin naisenajattelutapaa että ! Tässä muutama hajatelma täältä käsin - vi syns imoron!

"Aina ihmisen hymyillessä ja etenkin nauraessa
 hän tuo elämään jotakin tärkeää."
 
- Laurence Sterne -

Nauttikaa elämästä!
 
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...