sunnuntaina

Upeita materiaaleja, ja muotoilua!

FRENN - suomalainen miesten vaatemerkki. Tästä on jo muutama viikko aikaa kun pyörähdin Pukumiehessä, ja Antti Kallio, toinen Frenn vaatemerkin perustajista oli paikalla, esittelemässä heidän upeita vaatteita.

FRENN - Antti Kallio, vieraili
Kokkolan Pukumiehessä

Merinovillaa - tummansininen/harmaa neule, upea!

Materiaalit ovat tarkkaan valittuja m.m. hienoa, pehmeää merinovillaa, ekologista puuvilla. Esim. t-paita, kaksi viimeistä t-paitaa jotka miehelleni olen ostanut ovat kiertyneet, ja ihan merkki teeppareista on kyse. No, etsinnässä on laadukkaita yksivärisiä teeppareita, ja niin pysähdyin kuuntelemaan Antti Kallioa FRENN vaatteista. Teepparit ovat ekologista puuvillaa, kangas on pesty, ja näin ollen ei kierrä, ihan loistavaa, tätä juuri haen! Materiaali on aavistuksen verran paksumpaa, ettei valkoisen paidan alta kuulla läpi rintakarvat tai nännit, pääntiessä ei ole paksua tikkausta, on hillityy, joka ei tule kuultamaan häiritsevästi läpi! Valkoinen kauluspaita, oli hyvän mallinen, S-koossa riitti pituutta, ja kaulukset olivat juuri oikean kokoiset, paitaa on helppo sisäänotoilla kaventaa, jos siihen olisi tarvetta. Sitten upean, upea tummansininen merinovillainen neule, kivalla harmaalla yksityiskohdalla, tässä on se "the upea neule" pukinkonttiin. Aivan mielettön! Vaatteet on tarkasti, ja huolella suunniteltu, ja ovat tarkoitettu moneen eri tilanteeseen. Vaatemerkin takana on siis kaksi Helsinkiläistä herraa Antti Laitinen ja Jarkko Kallio, jos saat tilaisuuden, kannattaa pysähtyä heidän kohdalla, ja kysellä heidän mallistosta! He voittivat tänä vuonna palkinnon "Vuoden designteko" - ja aivan oikeaan osoitteesen meni palkinto!


Heidän vaatteita löydät kaikista Pukumieliikkeistä, joista suurinosa on tänään, sunnuntaina auki!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...