torstaina

Upeita taljoja tuomaan lämpöä ja tunnelmaa kotiin!

Olen aina haaveillut harmaasta isosta lampaantaljasta, mutta on sitten vain jäännyt sille haaveilu asteelle. Elokuun ensimmäisellä viikolla sain tilaisuuden käydä ihastelemassa taljoja, yhden tilaisuuden puitteissa. Silmät osu heti ihanaan harmaaseen taljaan, ja olin myyty! Lyhennän tarinaa sen verran että lähdin paikasta kahden taljan kanssa, toinen jumbo iso. Molemmat harmaita, ja lyhyt karvaisia. Meillä on ennestään pitkäkarvainen musta laamantalja, mutta harmaa olisi vain niiiiiin ihana.

Olen niin tyytyväinen tähän taljaan! Pienempi lämmittää lepakkotuolissa.

Biskophides, valitsee itse kotimaiset taljat, ja muokkauttavat ne sitten, myös Suomessa. Taljoja ei ole värjätty, ne ovat kaikki erilaisia, ja kokoisia. Hinnat taljoissa vaihtelee koon mukaan mutta suunnilleen 50-150€ välillä. Kokkolalaisilla ja lähialueella on mahdollista mennä paikan päälle valitsemaan mieluisa talja, kunhan sopii yrittäjän kanssa. Yrityksen, Biskophides, nettisivuilta löydät myös selkeät kuvat ja hinnat taljoista. Itse painiskelen vielä sellaisen  ajatuksen kanssa, että kuinka monta taljaa voi olla yhdistetyssä olohuone-ruokailutilassa?!! Haluaisin niin kovasti sellaiset ihanat pörröiset istuinaluset keittiöntuoleihin!
Jos tarvit apua taljan valinnasa tai haluat kaverin mukaan Biskopshidesille niin lähden/ teen sen mielelläni puolestasi! Biskopshidesillä oli myös Seinäjoen Asuntomessuilla, yhdessä kohteessa esillä taljoja.

Tässä jumbotalja joka pääsi sohvalle, ihanaa kuinka se lämmittää!

Pitkäkarvaiset ovat upean muhkeita!



Miten näistä osaa valita kun tuntuu siltä että haluaisi jokaisen!


Ihania harmaan sävyjä!


Lyhytkarvainen on minun suosikki!

Eikä nämä peurantaljatkaan hassumpia ole!



Tässä yhteystiedot!
 
Biskophides / G&M Biskop Ay
                                                                Vanha Ouluntie 112
                                                                   67410 Kokkola
 
 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...