torstaina

Kaikkea ihmeellistä - muiden mielestä....

Jep minä ja superfoodit....minkäs sille voi kun on luonteeltaan utelias, ihmeellisiin juttuihin.
Viimeisimmät hankinnat Punnitse&Säästä-liikkeestä on Brahmi ja Warrior coffee, joita ajemmin en ole käyttänyt. "Brahmi eli pikkubakopa on Intiassa jo 3000 vuoden ajan käytetty yrtti, jolla on muistia vahvistavia ja kognitiivisia kykyjä tehostavia vaikutuksia.



Brahmin on todettu skrappaavan muistia sekä parantavan oppimiskykyjä - eli kykyä omaksua uusia asioita." * Olen "heittänyt", yrttiteen sekaan brahmi-lehtiä, antaa hiukkasen makua, mutta ei mitenkään pistävästi. No, miksi tätä osti? Ihan hauska, kokeilla eri juttuja.



Warrior coffeeta ostin, kun ystävät ovat vinkanneet, ja hehkuttanut bulletproofkahvia! Täysin tietämätön tällaisesta, juu olen kuullut että lisätä voita kahvin sekaan, mutta kun se kahvi on niin pyhä asia, en ole sitten sen enempää asiaan kiinnittänyt huomiota.
Eilen tosiaan ostin sellaisen valmiin annospussin, ja testasin sen viimeisellä tauolla töissä. Ihan hyvältähän se maistu, ja kun vielä ottaa huomioon että käytän maitoa kahvissa, tässä sitä ei ollut, niin hyvin meni alas!
Töissä en juo kahvia, aamusta juon ison mukillisen ja se on riittänyt minulle ihan hyvin. Nyt kun muutamat päivät on hiukan pitempiä, niin kaipaan sinne viimeiselle tauolle jotain, ja tästä lähtenyt sitte tämä tutkiskelu, että mitä se oikein voisi olla.....haluan jotain muuta kuin voikkareita taikka rahkaa. Mietein jo, että hankkiakko töihin pikkublenderi jolla vois surauttaa jotain....no ehkä en.
Iltaruokaa väsätessä pyöräytin vegaanista fudgea. Nyt en muista millä sivuilla ohje oli, mutta suhteellisen terveellisestä fudgesta.


Leikkaamaton fudgelevy.
Tässä minun tuunattu versio.

100g sulatettua kaalaovoita
noin 1,5dl lucumaa
töräys agavesiirappia
3rkl karkeaa maapähkinävoita (suolaton/sokeriton)
2tl macaa
1rkl raakakaakaojauhetta
 0,5dl gojimarjoja

Koristelin cashewpähkinöillä ja kaakaonibseillä.



Sulatin kaakaovoin vesihauteessa, lisäsin gojimarjat, ajattelin et ne pehmenisivät kivasti. Sitten maapähkinävoi, ja sekoita hyvin. Mausta agavesiirapilla, oman maun mukaan. Sen jälkeen kaikki muut, käytä siivilää, jos jauheissa paakkuja. Vuorasin leivinpaperilla leipävuuan, suorakaiteenmallisen, viimeistelin hakatuilla cashewpähkinöillä ja kaakaonibseillä.

Kivaa kahvin kans ottaa pikku pala....

Vaalea fudge, mustikoilla, ilman macaa ja kaakaota.

Merkit mitä kokkailussa käyttänyt, ovat enimmäkseen Foodin, paitsi kaakaovoi joka on Voimaruokaa-merkin. Foodinilla on tullut kaikkea kivaa myyntiin, ja tuotteet ovat laadukkaita!

* Teksti suoraan lainattu Ruohonjuuren sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...