torstaina

Munakoiso - Aubergine

Tässä taannoin valmistelin itselleni lounasruokaa useammalle päivälle, ja tein m.m. täytettyjä paprikoita. Työpäivän aikana olen mieltynyt syömään kasvisruokaa, en ole mikään hirmu hyvä kasvisruuan laittaja mutta kehityn koko ajan. Olen tullut siihen tulokseen että kun valikoi kasvikset huolella ja käyttää/yhdistää puhtaita makuja on tulos myös herkullinen.
Täytin paprikat munakoisolla, sipulilla, chilillä ja valkosipulilla (ihan vain pienesti). Pyöräyttelin kasvikset pannussa, (kuorein munakoison), ja tilkka tryffeliöljyä pannulle.... niin ai että tulee hyvää. Maustin suolalla, sitruunapippurilla, ja pohjalle murensin aurajuustoa! Paprikat koversin ja keitin hetken vedessä, pehmenevät hiukan nopeammin. Laitoin paprikat vielä hetkeksi uuniin. Olisi pitännyt tehdä täytettyjä paprikoita vielä enemmän mitä tein, mutta seuraavalla kerralla sitten.
 Minua ei haittaa vaikka syön töissä samaa ruokaa useamman päivä, jos ruoka on hyvää sitähän syö mielellään! Lisukkeena minulla on ollut  hapankaalta (vakio purkki jääkaapissa), papu-ateriajyvä-hässäkkää ja raejuustoa. Keitin ateriajyviä suolavedessä ja sekoitin ne yhteen kidney-, mustien- ja jättipapujen kanssa. Sekaan tein öljystä, basilikasta, valkosipulista, suolasta ja sitruunapippurista, herkullinen yrttiöljy marinoi ja mehevöittää pavut ja jyvät. Mutta nyt kello käy siihen malliin että minun on kiirehdittävä, vielä on smoothie tekemättä ja sitten on kiirehdittävä töihin! Oikein ihanaa torstaita, roska ilmasta huolimatta!

Paprikoita valmistuu helposti vaikka kuinka monta kun niitä kerran alkaa tekemään!

Munakoiso oli todella herkullista!

Aurajuuston voi hyvin jättää pois!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...