torstaina

Tukholman jälkipuintia....

Miltäs Tukholmassa näytti? Oikeesti - kaikkihan siellä on upeeta ja ihanaa, niin ihmiset, ilma, kuin liikkeet. Kaupat on pullollaan upeita syys-ja talvivaatteita ja karva on taas hottista kamaa! Toivottavasti ette ole luopuneet karvaliiveistänne, karvaa oli joka toisessa vaatekappaleessa. Talvitakeissa parkatyyliset takit, karva kauluksella, pitää yhä edelleen pintansa.
 No, tästä pääsenkin loistavasti aiheeseen "takki".... Löysin tässä jokunen aika sitten kivan takin näille keleille, puuvillaa ja jotain muuta materiaalia. Takki on "out of my comfortzon". Jouduin kyllä varmistelemaan muutamalta ystävältä, että olenko sekaisin kun ihastuin hyvin kuviolliseen takkiin.... En ole pahemmin kuvioista tykännyt ja oikeasti vieroksunut niitä, mutta tässä oli vain sitä jotain. Takki on mustavalkoinen, kaulukseton ja vuorellinen, Kokkolan Pukumiehestä, niin ja prosentitkin ratkaisi sen että takki lähti kotiin - 60%.
 Samalla reissulla bongasin upeita syksyyn tulleita Bud to Rose by Diddi koruja, tosi kivoja, mustia koruja - mielenkiintoisia.


Ulkona onkin jo hurjan pimeä ja kello on vaivaiset 20:15 kun tätä kirjoittelen - muistakaa ottaa heijastimet käyttöön! 

 



Takki löytö Kokkolan Pukumiehestä!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...