sunnuntaina

Ihania naisia - syksyn/talven uutuuksissa!

Hyvää sunnuntaipäivää kaikille! Eilen "käytin tilaisuuden hyväksi" kun kolme ihanaa naista valitsi heitä miellyttävät takit ylleen, Kokkolan Pukumiehessä - toki kysyin luvan heiltä!

Emilia valitsi kauniin kermanvärisen villankangastakin ylleen, tässä vaiheessa ei vielä hoksottimeni pelanneet ja kamera oli visusti laukussa - mutta seuraavaan takkiin se olikin jo esillä - eli "räps-räps". Sari valitsi ylleen myös kauniin villakangastakin, monivärinen, lämminsävyinen, punatukkaselle juuri oikean sävyinen takki.  Jenni valitsi "urban-city-chick" -takin, 3/4 hiha, vuoreton, harmaa ja villaa myöskin. Harmaatakki on helppo heittää päälle ja menoksi, astetta rennompi kuin Sarin ja Emilian valitsemat.
 Koska en kerennyt kuvata Emiliaa upeassa kermanvaaleassa villakangastakissa, pyysin häntä sovittamaan minua miellyttävää Houlbarintakkia, pitkää parkaa.

Just täydellinen harmaa.

Kaupunkitakki

Takissa on upea eläväpintanen materiaali! P.s Takana oikealla ylhäällä Comman poncho!


Tämän talven trendimitta takeissa - pitkä!


Holubartakista löytyy mielenkiintoisia yksityiskohtia.



Holubar on amerikkalainen "legendaarinen" ulkoilubrandi, perustettu 1946 Coloradossa. Takit ovat yksinkertaisia ensinäkemältä,  mutta niissä on upeita yksityiskohtia ja materiaalit ovat todella laadukkaita, loistava takki pakkaskeleille. Täyte on untuvaa ja pintamateriaali takissa on puuvillaa, käsitelty vahalla ja polyuretaanilla. Käykäähän kurkkaamassa takkeja, niin ja miehille löytyy myös muutama malli! 
Tässä takissa voi taisella läpi "inhottavan" lumimyrskyn!
Suurkiitos malleille - Emilia, Jenni ja Sari!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...