perjantaina

Herkuttelu jatkuu...

Herkuttelu ja keittiössä touhuaminen jatkuu, huomaa että nyt onkin kalenteri ollut tyhjä parina päivänä, töiden jälkeen - mikä on siis ihanaa! Mukava hääriä kotona välillä, ja nautin siitä kun ei kerrankaan ole kiire minnekkään.
Eilen "löysin" punajuuria jääkaapista, no ajattelin et nyt teen ison setin uunipunajuuria ja porkkanoita. Kyllä niin tein, maustoin ihanalla tyryffeliöljyllä ja yrttimausteilla, juurekset uuniin ja pyörähdin asioilla. No, olin säätänyt uunin liian kuumalle ja kun tulin kotiin, haistoin heti että nyt ei ole oikea tuoksu - 1/3 juureksista oli syömäkelpoisia, loput oli hiilen mustia...Ehkä kannattaa olla kotona kun alkaa valmistamaan ruokaa!

Tukholmasta ei niinkään tartu vaatteita matkaan, mutta mausteita ja öljyjä lähtee! Öljyhyllyt yleensäkin pysäyttävät minut Suomen ulkopuolella ja myös suolahyllyt. Kala-ja lihatiskejä on mielenkiintoista käydä kurkkailemassa - niistä löytyy kaikenlaisia ihmeellisyyksiä ja herkkuja mitä meiltä Kokkolasta ei löydy.
 Mukavaa perjataipäivää teille kaikille!


SoSo salt från NK, mukavaan vimeistelyyn!

Tryffeliöljy on vain MUST uunijuureksiin/perunoihin! NoMu mausteista Italian rub on ehdoton suosikkini.

Jos tykkää voimakkaasta sitruunanmausta, keskellä olevaa öljyä kannattaa ostaa ruotsista!

Herkulliset uunijuurekset jotka muuttuivat hiileksi uunissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...