maanantaina

Helppoa, mukavaa ja kaunista....

Tämähän on varsin mukavaa että aurinko hellii meitä näin! Tässä vaiheessa uskaltaa jo pukeutua kevyesti, ei tarvi pelästyä että kylmettyy. Kesäisempiä vaatteita on jo tullut hankittua...
 Olen ihastunut In wearin vaatteisiin, tämän hetkinen mallisto on kaunis, ja yksityiskohtia löytyy! Viikonloppuna juhlitaan ammattiin valmistuneita ja ylioppilaita, puetaan jotain kaunista ylle, ja läksitään juhlimaan. Nyt kannattaa käydä kurkkaamassa Kokkolan Pukumiehessä mitä sieltä löytyy, varmasti löytyy vielä valinnan varaa, samalla voi miettiä että voiko asulla mennä kaikkiin kesän juhliin, jos niitä on useampia.
Itselläni ei ole vielää juhlavaatteita katsottuna, vaatekaapista ehkä voi löytyä jotain juhlatamineita, mutta hieman päivitystä, ja väriä kyllä tarvitsen. Yleensä olen hyvissä ajoin liikkeellä, mutta tänä vuonna se on jotenkis jäännyt.
Kaksiosaisen vaatteen kun ostaa sitä voi muunnella juhlavampaan, ja arkisempaan lookiin. Tätä myös itse suosin. Joskus farkkurotsin päälle heitto tuunaa asua hieman hillitymmäksi. Housuhameet ovat tänä kesänä aikas IN!
Kuvassa alhaalla on  minun mieleen asukokonaisuus! Nämä vaatteet löydät lenkkareita myöden Kokkolan Pukumiehestä, lenkkarit Mick'sistä.

Ihana housuhame In wearilta muuntuu myös juhlaan!

In wear 

Kuvat ja vaatteet otettu Kokkolan Pukumiehessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...