sunnuntaina

Onko juhlat tulossa?

Kuukauden päästä monessa kodissa hääritään valmistujaisjuhlia! Monella on tapana tarjota alkumalja, ja kohottaa onnentoivotukset vastavalmistuneelle. Alkoholittomaan tervetuliaisjuomaan vinkkaisinkin jotain hieman poikkeavaa, nimittäin Schweppesin Mojito mixeriä. Täysin alkoholiton, väritön limsa. Maku poikkeaa tavanomaisista, monella on useammat juhlat, ja ne jotka eivät juo alkoholia eivät perustu alkoholittomista alkon kuohareista - ja onhan se kiva tarjota jotain vähän erilaista juhlissa! Vinkkinä leikkaisin kaveriksi puolikkaan limensiivun, ja pari mintunlehteä! Nämä voi asetella valmiiksi laseihin, ja sitten h-hetken lähestyessä kaadat vain mixeriä lasiin.




Suomessa tällä hetkellä myydään vain 0,33l tölkkejä. Yhdestä tölkistä tulee n. 3 kuoharilasia, tosin ei piripintaisia.



Jos sattuisi että mojito mixeriä tuli varattua liikaa uskon että se raikastaa ihanasti kuumana kesäpäivänä, stydimmän seoksen kanssa tai ilman. Mojito coktailiin käytetään valkoista rommia, ja on ollut suosiossa jo tovin. Mojito kuuluu niihin coktaileihin jota ei tehdä sekunnissa, siksi tämä kausimixeri onkin loisto valinta, ei tarvitse kauan tuusata. Tästä voisi myös tehdä ison alkoholittoman boolin katseenvangitsiaksi noutopöytään! Isoksi booliksi muunnettua laittaisin 1/3 vichyä ja 2/3 Schweppesin mojito mixeriä, paljon limeä, minttua ja jäitä! Kuumana juhlapäivänä tämä on todella ihana raikastaja! Tarkkaile vain että jäitä boolissa on kokoajan!

Alkoholittomat juomat voivat myös olla kivan näköisiä! 

Kun minulta kysytään vinkkejä juhlapöydän tarjottaviin esitän yleensä vastakysymyksen - mistä juhlakalu tykkää? Ja siitä lähden rakentamaan noutopöytää.

Kukat kuuluvat noutopöytään tuomaan loppusilauksen, mutta jokin muu katseenvangistia noutopöydässä olisi hyvä olla!

Selailen ruokalehtiä, poimin ideoita joita yhdistelen, ja testailen. Noutopöydän tarjottavat on hyvä pitää kooltaan pienehköinä, ettei leikkaa niistä liian isoja. Väreillä kannattaa leikitellä! Makeista tarjottavista macaronsit ovat todella kauniita pöydässä, ja herkullisia. Yrteillä, ja ruccolalla koristelee kauniisti suolaiset tarjottavat!
Mielenkiintoinen kuukausi edessä, ihana seurata juhlien järjestelyjä, ja pohdintoja! Jos sinulla on vaikeuksia löytää Schweppesin Mojito mixeriä, voin ehkä olla apuna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...