keskiviikkona

Helppo jälkkäri kesän kekkereihin!

Kesällä taikka lämpimällä ilmalla ei välttämättä halua tuhtia suklaakakkua jälkiruuaksi. Valmistin viime viikonlopulle pulskalle kolmellekymmenelle syömingit. Jälkkäriä mietein kauan, halusin jotain kesää siihen.... Netistä löytyi kiva ohje mitä tuunailin hieman - Mansikka sitrusmousse. Kekseinä käytin Oreo mansikkatäytteellä, murustin myös kahden kerroksen väliin Maraboun suolamanteli suklaata. Seuraavan kerran kun valmistan tätä lisään pensasmustikoita, ja nektrariinin palasia, ehkä jätän silloin suklaan pois. Käytin kolminkertaiseen satsiin vain 2rkl vaniljakreemijauhetta. Tämä on aika helppo valmistaa, ja juurinkin loistava isolle porukalle! Kannattaa kokeilla! Jättivadelmat sopisi ihanan raikkaasti myöskin - kaikki tuoreet marjat sopii!


Etsin yleensä jonkunlaisen runko-ohjeen ruokajuttuihin, ja siitä lähden tuunailemaan mieleiseksi...täydennän mauilla joista tykkään, taikka haluan että löytyy ruuasta. Tämä teettää sitten hankaluuksia kun joku pyytää ohjetta koska käytän niin montaa eri raaka-ainetta välillä, ja määrät menee summassa!





Tämä oli hyväksi todettu jälkkäri, myös raparperikompotti sopisi loistavasti tähän! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...