tiistaina

Vilpoista ja trendikästä ...

Paitamekot ovat olleet jo jonkin aikaa kuuminta hottia, mutta nyt otetaan yksi askel vielä eteenpäin! In weariltä on myöskin tämä kiva punavalkoraitainen paitamekko, ja juurikin tennareiden kanssa yhdistettynä todella upea!  Voiko olla vilpoisempaa mekkoa?! Töihin loistava, jos omia vaatteita saa käyttää, ja uskaltaa olla trendikäs, tämä mekko tarvitsee juurikin sitä uskallusta!
 Voiko töissä käyttää hihattomia asuja?  Ei ehkä ole soveliasta ihan joka paikassa kulkea "kainalot" paljaina - en tiedä tämä riippuu täysin työpaikasta, vai olenko vain vanhanaikainen? Vaatekuvia kun katselen tulee pienoinen shoppoholic esille, olisi niin kiva löytää jotain kivaa, ja värikästä! Ja sit tulee myös ajatus huoh lenkillekkin pitäisi lähteä, taas on kiireet haitannut liinkumista - teko syy... Kaksi viikkoa jaksoin herätä aamusta aikaisin, ja käydä lenkillä... Sitten tuli "turnausväsymys"...sekin taitaa olla tekosyy!





 Torstaista sunnuntaihin on mahdollista shoppaila - 20% huojennuksella, S-bonuskortilla,  useasta Pukumies liikkeistä, itse käytän tämän hyödyn Kokkolassa!

Kuvat ja vaatteet  Kokkola Pukumies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...