lauantaina

Tukholma aina niin upea kaupunki!

Tukholma on vähän niinkuin toinen kotikaupunkini, olin siellä töissä muutaman vuoden. Tietyt rutiinit löytyy mitä teen kun käyn Tukholmassa, mutta joka kerta löytyy myös jotain uutta! Tällä kertaa valitsimme yöpymisen Hotel Drottning Kristinasta, joka sijaitsee loistavalla paikalla Stureplanilla. Yleensä valitsemme hotellin tältä alueelta, koska kyläpaikat sijaitsevat sillä suunnalla. Oikeasti minulla ei ole käynnyt mielessäkään että tässä kohtaan Birger Jarlinkatua olisi hotelli. Ulospäin hotelli on hyvin hillity, ja huomaamaton, Birger Jarlinkatu 24. Huone oli kaunis, ja hillitty vanhan vihreän sävyinen, olisiko koko ollut 18 neliöä, aika kuution mallinen huone, korkealla katolla, ja pienellä parvekkeella Birget Jarlin kadulle päin, tämä oli kiva yllätys!




Ravintolaa illalla emme käyttäneet, vaan vasta aamulla. Voi pojat olisi pitänyt käydä drinkillä siellä edellisenä iltana! Hotellilla oli upea pieni sisäpiha, ja kerrosta ylempänä ihana patio viiniköynöksineen. Aivan ihana!





Aamupala täytti kaikki odotukset, erinlaiset smoothiet, ja marja/hedelmä shotit toivottivat heti tervetulleeksi. Kyllähän se aamupala on vain tärkeää, ja ihanaa kun se vielä on yli odotuksien!
Otimme toiset kupit kahvia, ja menimme ulos patiolle niitä nauttimaan. Olisin viihtynyt paljon, paljon kauemmin kuin yhden yön hotellissa. Jos miinuksia haluaa hakea niin ehkä hotelli ei sovellu niille jotka häiriintyvät liikenteen melusta, taikka vastapäisen ravintolaterassin musiikista. Silloin kannattaa pyytää huone sisäpihaalle päin... Seuraavan kerran kun tulee reissu Tukholmaan varaan kyllä varmasti tästä hotellista huoneen, oli meille niin täydellisellä paikalla, ja ennen kaikkea aivan super loistava hotelli!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...