torstaina

Voiko juhla-lookia lähteä työstämään korviksista?!

Hipp hej här e jag! Nöyrä anteeksi että on kulunut ihan hirveän pitkä aika siitä kun viimeksi ole julkaissut mitään. Joitakin puolinaisia textejä olen kirjoittanut, mutta sitten olen tullut siihen tulokseen että "äh mitä nyt tollasta julkasta".
Työt on pitänyt minut kiireisenä, tiesin jo syksyllä että nyt otti mimmi sit ihan kivasti "projekteja", tein tietoisen valinnan... Mikä sitten yhtäkkiä inspiroi minut??!!  No niinkin pikkuinen juttu kuin H&M hauskat, ja ihanan väriset korvikset!



2.6 pitäisi olla yllä jotain juhlavaatetta. Tähän asti olenkin pukeutunut kesän juhlii  maximekkoon, ja ehkä menen samalla hyväksi todetulla linjalla - en tiedä. Korvakorut jotka tänään bongasin olivat aivan ihanat, hypistelin niitä käsissä. Mietein voiko oikeasti ostaa eka 10€ korvikset, ja sitten etsiä "se täydellinen" maximekko?!! Olenko nyt täysin vinksahtanut? Ehkä!? Mielessä pyöri joku utuinen vaaleansinivalkoinen ohut pystyraitainen maximekko, tai isokukkainen kaunis hempeänkeltainen....tosi helppoa varmaan löytää....
Samaisella reissulla kävin urheiluliikkeessä testaamassa Hokan lenkkareita. Pääsin testailemaan niitä vuosi sitten Levillä, ja tuntuivat varteenotettavilta Adidaksen boosteille, jäi silloin ostamatta. Kaupoissa niitä ei paljon vielä meidän seudulla ollut, nyt niitä löytyy jo useamasta liikkeestä.  Onnekseni lauantaina on Kokkolasss Hokan edustaja, jota ehdottomasti käyn jututtamassa! Nythän ovat massiivisen näköiset lenkkarit muotia, tämän takia en ole näihin kenkiin ihastunut. Hokan lenkkarit ovat mielenkiintoisia, ei ihan peruslenkkaria, voivat ulkonäöllä peloittaa asiakaan pois. Käykäähän testaamassa, voit positiivisesti yllättyä!
Onkohan tämä jotain kevätfiilistä kun haaveilen kauniista maximekosta,  ja kesälenkkareista!
Nyt lupailen kirjotella taas tiheämmin, paljon on mietteitä mitä haluan jakaa teidän kanssa! Mukavaa torstai iltaa!

Kuva lainattu www.hokaoneone.com
Josta löytyy hyvät kuvaukset kengistä, ja laaja valikoima malleja.
 Juuri tätä kenkää, ja väriä kävin testailemassa Kokkolan Intersportissa, Hoka Clifton 4, ja tuntui kyllä hyvältä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...