lauantaina

Kevätaurinko saa mielen surraamaan!

Sekoittaako aurinko mielen? Onko kokomustat asut saanneet värikkäitä "kavereita"? Kevätauringolla on maaginen vaikutus, ainakin minuun! Voisi melkein  todeta että talvihorroksesta on herätty, tosin superfoodeja, ja vitamiinejä olen kyllä napsinut pitkin talvea, mutta mustat vaatteet ovat saannedt värikavereita!
No mitkä värit ovat hittejä? Pantonen vuoden väri - ultra violetti.....hmmm.... maybe not for me, vaatteissa siis. Minut herättää raikas ruohonvihreä ja kunnon raikas sitruunankeltainen!


Liu Jo:lta löytyy tosi kivoja yläosia, ihan t-paidoista lähtien, leikkisiä yksityiskohtia, ja raikkaita värejä! Kirkkaat värit kun yhdistää valkoisten housujen kanssa niin kesälook on kohdillaan. Joskus muinoin naiset ostivat vappukarkeloihin valkoiset housut, se oli niinkuin must! Kelit vain ovat hieman muuttuneet kylmiksi,  niin valkoiset farkut ovat ehkä vapuksi jäänneet hieman unholaan...vai onko? Jos haaveilee tulevalle kesälle ihanista valkoisista housuista kannattaa niiden suhteen olla ajoissa liikkeellä! Mos Moshilla näytti olevan Kokkolan Pukumiehessä kivoja valkoisia farkkuja!






Kevään ja alkukesän vaatteissa tulevat ihanat yksityiskohdat esille. Kirjailut niin farkuissa kuin yläosissa pitää pintansa. T-paidat ovat raikkaita, ja upeita yksityiskohtia löytyy! Farkut kun käärii hieman ylös ja laittaa korkkarit jalkaan saa aika sähäkän lookin! Pukumies liikkeistä löytyy super mukavia Höglin korkkareita, Höglin kengissä viihtyy, ja jaksaa "hengailla" pitempäänkin.  Hyvin istuviin korkkareihin kannattaa investoida koska niitä voi sitten käyttää moneen tilaisuuteen. Mikä sen ihanampaa kuin hyvän tuntoiset korkkarit, jotka ei purista, ja fiilis on että voisi vaikka juosta niissä! Vinkki vink  tulevat YO-juhliat, niin nuoret kuin mammatkin! Höglin korkkareista minulla ei ole kuvia, mutta niitä löytyy Kokkolan Pukumiehestä juhlavaatteiden läheisyydestä!


Miten minulla, lenkkarimimmillä, tuli korkkarit mieleen? Eilen olin Kokkolan, Kauppakeskus Chydenian muotipainotteisessa illassa, ja siellä Stylisti Riikalla oli kauniit mustat korkkarit. Nämä korostuivat upeasti vajaamittaisen pinkin haalarin "alta"... ja näyttivät upeilta, niin upeilta että mietein josko nämä olisivat jotain minulle!!  Eli tästä lähtivät minun korkkarimietteet, ja onhan se vain niin että korkkarit tuovat sitä loppu silausta pukeutumiseen, kaunista naisellisuutta!

Kaikki vaatteet olen näpsinyt Kokkolan Pukumiehestä, joka on täynnä ihania värejä, ja kevään uutuuksia!
        ******Color bring it on!******

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...