maanantaina

Maanantaina aloitan laihdutuskuurin - kuinka tutulta kuulostaa?!

Voi kuinkahan monta maanantaita on kerennyt vierähtää, näistä "maanantaina aloitan laihdutuskuurin"? Aika huvittavaa, missä se kunnon itsekuri on? Siihen en osaa neuvoa, jostain se vain pitää "niinku" kaivaa.
Havahduin lauantaina spinningtunnin jälkeen, että "ei hitsit" nyt pitää saada ruokapuoli kuntoon, ja kiloja pois. Pitkästä, pitkästä aikaa olen käynnyt spinningtunneilla, ja voi vitsit mikä mahtava fiilis! Juuri nyt tuntuu siltä että joka päivä voisin mennä rullailemaan... Tykkään treenata aamusta, jos saan valita, työt vain joskus haittaa. Ennen olin tooosi aamuvirkku, mutta nyt en kyllä mitenkään saa itseäni hinattua ylös 05:30, yritystä on ollut.
Mitäs tämä ruokaremontti sitten konkreettisesti tarkoittaa? Ruokaa syömällä, ja tukea liikunnasta, sellanen suunnitelma, kaikki turha pois.
Ruokavalion valitsen aika maidottomaksi, sallin ainoastaan kahvimaidon, yrittänyt kokeilla kauramaitoa, mutta ei se ole ihan sama juttu. Iltaruokailut ehkä eniten mietityttää, näin aluksi, suunnittelua ja tahdonvoimaa, sitä tässä tarvitaan.
Oikeastaan tuntuu hyvältä päätökseltä, vihdoinkin sain voimaa, ja inspiraatiota!
Tykkään tehdä ruokaa, ja nautin makunystyröitä kutkuttelevista herkullisista ruuista, nyt näistä herkuista karsitaan "hiukka" pois, ja ennen kaikkea ajatukset myös annoskokoihin.

Tällasia fiiliksiä, ja mietteitä tähän maanantaihin. Päivittelen tasaisin välein hyviä vinkkejä lounaista, päivällisistä, ja superfoodeista mitä käytän tällä "matkalla". Kasvisruuat ovat lähellä sydäntäni, niistä tykkään tehdä uusi aterioita!

Intoa täynnä, ja kohti uutta viikkoa!

Parsakaali on niiin herkkua, tänään sitä löytyy salaatista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...