perjantaina

Kauneutta!!

Eilen olin työn puitteissa luennolla, hieman väsyneen valuin paikalle.... Kiinnittelin huomiota ihmisten pukeutumiseen, tai oikeastaan väreihin. Varmaan siksi että itse kuumeisesti miettinyt, että mitä muuta kuin mustaa, ja mustaa tai urheiluvaatteita kaapistani löytyy!! Aurinkoinen ilma saa jotenkin mustat vaatteet näyttämään ankeilta...haluaisin pukeutua ihaniin väreihin.
 Mos Moshilta, jokin aika sitten, tuli Pukumieheen niin upea off shoulder paita että oksat pois ja pala latvaa!! Ja arvatkaa, niin luentotilaan astelin nainen jolla oli juuri tämä upean sininen off shoulder paita, ja revityt, kivasti kulutetut farkut! Hitsit asu oli niin kiva!! Kyllä mietein kauan, että kehtaisko pyytää jos saisin ottaa kuvan!! No, en kehdannut, hänellä oli myös kauniit pitkät vaaleat hiukset ponnarilla, joka sai miettimään että pitäisiköhän tilata aika kampaajalle, vaaleat raidat piristäisi kivasti ilmettä! En tiedä onko tämä jokin "sign" että nyt on vain pakko hankkia tämä kyseinen paita.... Mos moshin vaatteet on ihanan raikkaita, Kokkolan Pukumieheen oli tullut kyseiseltä merkiltä kivoja "teeppareita"...luonnon valkoisia printeillä.
Mos moshin edustaja vierailee ensi viikolla Kokkolan Pukumiehessä, seurailkaahan paikalliset lehtiä, ja käykää kyselemässä vinkkejä!

Beigee, valkoista, sinistä, vihreää, ja keltasta....siinä olisi kivat kesävärit - eller hur.....

Ihanaa viikonloppua! Nauttikaa, ja ulkoilkaa!



Eikös tämä olekkin vain upea! 
:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...