lauantaina

Helppo kasvislisuke

Pääsiäisviikonlopun aikana tulee varmaankin monella syötyä ihan reippaasti ja ehkäpä hieman tuhdisti....viimeisenä pitää varmistaa vielä varmaankin että kaikki "trullikarkit" (= virpojat Keski-Pohjanmaalla) on syöty, ennen kuin arki koittaa.

Useasti teen kasvispainotteistaruokaa töihin, ja tässä on helppo kasvislisuke kanalle, kalalle taikka lihalle, raejuustoa kylkeen niin tulee hieman lisää proteiinia ja maitotuotetta TAI ihan syödä ilman mitään eläinkunnantuotteita. Olen kovasti ihastunut parsakaaleen, taas vaihteeksi! Paistan pannussa kasvikset, lurautan tavallisen öljyn kaveriksi aina tryffeliöljyä, mausteena minulla on suolaa, sitruunapippuria ja ripaus cayannepippuria. Teen aina isomman satsin kerralla niin saan siitä useammaksi päiväksi.

 Hyvää pääsisäislauantaita!

Yksinkertaista mutta niin herkullista!

Keitän parsaa hieman suolavedessä, jonka jälkeen lisään sen pannuun.

Mausta oman maun mukaan ja mieleisillä mausteilla.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...