tiistaina

Ystävän ihana idea!


Kuva: Natural vati, sain tämän kuvan juuri ystävältäni joka kotiutui pitämiltäni kutsuilta! Ihanan tunnelmallinen kuva!

Viime viikolla pidin sisustuskutsut kotona. Kerroin hivenen uusista tuotteista ja poistin joitain demoja. Kuvassa oleva Natural puuvati II-laatua, mangopuusta, nousi "illan hittituotteeksi" nimittäin kun julkaisin kuvan kaksilla eri fb-sivuilla ihmiset innostuivat ideasta. Vati on siis valtava, halkaisijaltaan 48cm!

Ystäväni laittoi kotiin tultuaan nämä ihanat "Happy lightsit" vatiin ja voi kuinka kauniisti ne sopiikaan! Mangopuuvatia löytyy vielä muutama Living and roomilta hintaan 9,90€! Tilata voit minun kautta, olen tilaamassa tällä hetkellä 6 kpl näitä vateja. Itseltäni vain puuttuu ne "Happy lightsit". Itse olisin laittanut appelsiineja taikka lankarullia (juu en edes kudo!) vatiin. Ihanaa kun on inspiroivia ja idearikkaita ystäviä! Pallovalosarjan voi ostaa mm. täältä www.seitashop.fi , siellä olikin joku tarjous niistä. Pallovalosarjoja löytyy useissa eri väreissä. Joulutienoilla näitä on vaikea saada, varsinkin valkoisina.

Kiitos Titta ideasta, olen kylvänyt ideaa joka suuntaan, niin innoissani olen ja mikä parasta saannut monet innostumaan....odotankin sisustuskuvaa mangopuuvadista ja vihreistä "Happy lightseista" !! Nyt sienimetsään - hei vaan!

3 kommenttia:

  1. Siellä voidaan olla Seita-shopissa ihmeissään ostoryntäyksestä :D Hieno on asetelma!

    VastaaPoista
  2. :) Juu, itselläni pulma että tilatakko valkoiset vai musta/valkoiset pallurat !? Livenä se on vielä kauniimpi!

    VastaaPoista

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...