perjantaina

Perjantai and burger !

Perjantai ja Venetsialaisten vietto on alkanut. Tänä iltana nautittiin home made burgereista, paitsi sämpylä. Helppo ohje pihville, mausta raaka jauheliha voissa kuulotetulla sipulilla ja valkosipulilla, mausteiksi taikinaan vielä savupaprikaa, sitruunapippuria ja suolaa. Sekoita käsin taikina ja paista pihvit voissa. Lisäkkeet oman maun mukaan!
Olisin tehnyt perinteisen jauhelihataikinan mutta kampaajalla käydessäni aloimme puhumaan ruuasta ja hän kertoi että itse on tehnyt pelkässtä jauhelihasta ja mausteet pintaan menetelmällä. Muistin sitten että niinhän siskonikin teki kesällä, itse sekoitin mausteet jauhelihan sekaan, mutta voit ripotella pelkästään myös mustapippuria ja suolaa pintaan juuri ennen kuin alat paistamaan. No, hyvää tuli ja unohdan tästä eteenpäin jauhelihataikinan kokonaan. Pirtsakat servetit ostin eilen KOdin Terrasta.  Hauskaa viikonloppua!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...