lauantaina

Hellou, I´m back!

Tervehdys kaikille! Nyt on kesäloma lusittu ja työt on alkanut. Viimeinen pätkä lomasta meni kesämökillä meren rannassa, saldona 10 hiirtä, muutama hauki ja ihania hottejä kesäpäiviä.

Ajatukset surraa kovastikkin jo syksyssä, sisustamisessa ja vaatteissä - ihanaa!
Tänään pitäisi saada kämppä kuntoon ja nauttia ihanasta lauantaista, tämä on ensimmäinen lauantai kolmeen viikkoon että ollaan kotona. Aamupala tulee tänään olemaan valtava, haluan pöytään kaikkia niitä herkkuja mitä ei mökillä olla tehty - munakasta, itse puristettua mehua etc.

Eilen kerkesin pikaisesti töiden jälkeen käymään kaupungilla, piti käydä kattomassa mitä ihanuuksi Pukumieheen on tullut, kauniita uusia Bud to roses koruja, Marc O´polon untsikoita, Barbourin takkeja, Tigerin  ja Liu Jo ihania juttuja. Kesän jälkeen, kun on kävellyt aika samoissa vaatteissa, on hurjaa käydä katselemassa vaatekaupoissa, täynnä syksyn uutuuksia.
Sitten matkani jatkui Kokkolan Kangaspalveluun, joka myös täyttyy syksyn uutuuksilla.
Vielä en ole saannut hankittua niitä makuhuoneenverhoja, mutta aktivoin asian taas jälleen. Ihastuin yhteen valkoiseen valelaskosverhoon joka oli kantattu mustalla nauhalla, aivan upee, harmittaa että minullla ei ole sellaista ikkunaa mihin saisin tämän kyseisen verhon!

Kokkolan Kangaspalvelu, niin kaunista mustalla kanttauksella!

Taustalla olevan lampun olen tilannut ja toivon sen sopivan makkariin.


Hankintalistalla/toivelistalla olisi;
- Verhot makuhuoneeseen
- Täydelliset yöpöydänlamput ( tilasin juuri Living and roomilta yhden lampun, toinen puuttuu ehkäpä se on sitten se silinterilamppu)
- Nojatuoli olkkariin (vanhat lähtee pois tilale tulee nahkainen lepakkotuoli "komerosta" ja harkinnassa on Timout tuoli.

Paljon on ajatuksia mitä miettinyt kesäloman aikana, nyt ne pitäisi saada järjestykseen taikka toteutettua!

Oikein ihanaa lauantaita kaikille, täydellinen päivä mennä marjaan taikka sienesämään!

Uitu on meressä!


Näissä maisemissa ajatus ja sielu lepää! Tämä on minun suosikki kuva mökiltä.

Grillattiin joka päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...