maanantaina

Kaalilaatikkoa NAM !

Eilen sain päähän että tänään pitää tehdä kaalilaatikkoa! Ohjeiden suhteen olen vähän niin ja näin. Nyt en muistanut että olinko viimeksi laittanut riisiä vai ei. Tein kompromissin ja laitoi pikkasen riisiä. Ehdin jonku perusohjeen netistä, joka tuntuu sopivalta, ja siitä tuunailen jonkun oman version. Tänään valitsin Yhteishyvän ohjeen  (http://www.yhteishyva.fi/ruoka-ja-reseptit/reseptit/kaalilaatikko-2/014186 ) jätin pois, kananmunan, meiramin ja tomattipyreen. Siirappia lorautin enemmän kuin ohjeessa, summassa vain suoraan purkista. Annoin myös laatikon olla hieman kauemmin uunissa, tarkistin tunnin jälkeen maun ja kaikki oli kohdallaan.
Kaalikääryleitä pitäis sitten varmaan seuraavaksi tehdä, kaali on juuri nyt aivan ihanaa. Netissä löytyy varmaan jokaiseen makuun ohje, jos ei ole jotain vanhemmilta perittyä toimivaa ohjetta! Työkaverilta ajattelin vielä tarkistaa että mitä hän laittaa omaan kaalilåådaan, ollaan joskus keskusteltu kaalilaatikon tekemisestä kahvitunnilla ja muistan vain että hänen ohje kuulosti todella herkulliselta!



Kaaalilaatikkoa nautitaan yleensä puolukoiden kans mutta tänään tomaatti oli kaverina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...