sunnuntaina

Nyt ihan MUST paikka Tukholmassa - Eataly!!!

Eataly löytyy Bibloteksgatanilta, ja ei todellakaan kannata kävellä ohi! Fiilis oli hetkellisesti kuin olisi ollut Italiassa. Vanhaan elokuvateatteriin on rakennettu mini Italia herkkuineen!










Tuoreet vihannekset tervehtivät heti sisäänkäynnillä, seuraavana vuorossa kahvila jossa myynnissä erikoiskahvien lisäksi jäätelöä, cannoloja etc. Seuraavassa isossa tilassa on ravintola josta löytyy eri tiskejä. Baari löytyy keskeltä, ja sivuilta salaattibaareja, foccacia tiski - you name it, vaikea kuvata tarjolla on yksi toisensa jälkeen upeita tuotteita! Toiselta laidalta löytyy kalatiski, ja lihatiski - kaikki hyvin exclusiivisiä! Samaisessa kerroksessa on huikea määrä erilaisia italialaisia tuotteita, öljyjä, balsamicoita, pikkuleipiä, makeisia, limsoja, tomaattitahnoja, pastaa - siis kaikkea herkullista! Seuraavassa kerroksessa on viinibaari, hieman hienompi ravintola, juustotiski, ja makkaroita/ilmakuivattuja kinkkuja - ou nou meikäläisen heikkous!! Tämä paikka on aivan super, super huikea! Käytiin useasti siellä parin päivän aikana. Fiilis oli ihana - tuli kyllä sellainen olo että olenko minä Tukholmassa vai Italiassa? Talo täynnä herkkuja jokaiselle, ja fiilis upea!
Ehdottomasti kannatta pistäytyä sisälle! Tekstikin on nyt niin sekavaa mutta tuolla oli pää niin pyörällä, ja kaikkea tekimieli yhtäaikaisesti!










Nyt tuli paljon kuvia, mutta tässä tapauksessa valokuvat puhuvat paremmin kuin teksti - vesi herahtaa kielelle kun katson kuvia. Kotiin lähti pastaa, erikoista makkaraa, balsamicoa, ja bruchetta levitettä. Paikan päällä testailtiin jäätelöä, cannoloja, ja foccaciaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...