perjantaina

Miten valita oikeat juoksutennarit?

Oikeiden juoksutennareiden valintahan "on hyvin helppoa" - so not! Tässä asiassa kannattaa kääntyä asiantuntijoiden puoleen. Itse tarvitsen ylipronaatiotuen ja se karsii jonkun verran valikoimaa. Nyt on panostettu huikeisiin värikomboihin ja muutamilla merkeillä voit itse suunnitella värityksen lenkkareissa.
Aina on yhtä mielenkiintoista lukea kevään ensimmäisiä juoksulenkkari vertailuja, ja niistä saa hyvin vinkkejä, mutta yhä edelleen käänny asiantuntioiden puoleen, silloin saat juuri oikeanlaiset kengät itsellesi!
Olen vihdoinkin löytänyt huippu ihanat lenkkarit, Adidaksen Adistar boostit, en vaihtaisi niitä pois millään! Välillä vaihtelun vuoksi käytän New Balancen 860, tossu on leveämpi Adidakseen verrattuna, kävelylenkeillä kiva jalassa. Olen hyväksynyt että otan sen väriset kengät, mitkä kaupasta löytyy, aina ei löydä mallia ja juuri sitä herkullisen väristä kenkää, jonka olet jossain lehdessä nähnyt. Pitää olla niin ajoissa liikkeellä, jos haluaa juuri sen tietyn värisen kengän....
Töissä käytän myös suurimmaksi osaksi lenkkareita, Adidaksen Glide boostit, tämä lenkkari on neurtraali ja mageen värinen, mintunvihreät, vaaleankeltaisilla yksityiskohdilla, nämä boostit ostin puhtaasti värin perusteella. Työpäivän aikana, koen että en tarvitse tuettua kenkää, siis minun mielestä....
Lenkille lähtiessä, kaikki ulkovaatteeni ovat mustia, lenkkareissa on väriä. Vastaan tulee ihania ulkoiluvaatteita, mutta niin vain päädyn turvalliseen mustaan. Kesällä lämpimällä vältän ainoastaan koko mustaa, musta on silloin yhtä tuskaa, muutaman kerran ajattelematta kokeillut.
Teen löytöjä, aika paljon alennusmyynneistä, ympäri vuotta, silloin laatu ja materiaali vaikuttaa.
Nyt tuli sellainen kutina, että pitäisikin tehdä pikku kierros paikallisessa urheiluliikkeessä, katsastamassa kevään trendit. Ihanaa aikaa kun aurinko paistaa, niin mielikin nostaa päätään hiekkalaatikosta.



Työkengät, Adidas Glide boosti.


Syksyllä löysin loistavan juoksutakin, oikeesti juuri sitä se on! Kun autonvalot osuvat takkiin, takin yläosa toimii heijastimena! Ei tarvitse viritellä heijastimia taikka heijastinliiviä. Heijastinliivin käytössä ei ole mitään noloa, pimeällä on hirveää olla liikkeellä autolla, ja havaita ihmisiä ilman heijastimia!

Jos palataan lenkkareihin vielä, niin minusta on hyvin mielenkiintoista kuulla millä tossuilla kukin juoksee, ja kuuntelen mielelläni analyysejä tossuista. Kuulostipa aika kuivalta, mutta joo... Nythän itse en todellakaan ole mikään himojuoksia, enneminkin "diipadaapa-juoksia", mutta olen kiinnostunut kehittymään ja ottamaan vinkkejä vastaan. Jaksan tössytellä sellaset tunti ja vartti eteenpäin, omalla hyvin hiljaisella vauhdilla, ja nyt tuntuu siltä että haluaisin pikkasen enemmän vauhtia tähän hommaan. Sykettä seuraten juoksen, ja pidän sen peruskestävyyalueella tasaan jos nousee liian korkealle, itsetuntoni ei koe kolausta jos joudun pistämään kävelyksi välillä, eli ihan peruskestävyyttä tässä rakentelen.
Ulkoileminen on mukavaa, siitä tulee hyvä olo ja hyvistä lenkkareista kannattaa aloittaa, välttyy polvi, ja sun muilta vaivoilta.

Reipasta perjantaita ja käykäähän happihyppelyllä, niin jaksaa taas!

Adidas Adistar (pure love) ja New Balance 860.







Kaikki tossut on viime vuonna ostettuja, eli värit voi olla niin "last season" - mutta jalassa kaikki on upeita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...