keskiviikkona

Balmuir - hillityt, pehmeä, elegantti, ihana ......

Voisin jatkaa listaa mitä kaikkea Balmuirista minulla tulee mieleen. Parasta tuotteissa on se että ne sopivat jokaiselle, niin arkeen kuin juhlaan. Materiaalit vaatteissa ovat ihanan pehmoisia, pellavaa, silkkiä, cashmiria, kid mohairia ja sisustustuotteissa vesipuhvelinnahkaa. Värit ovat klassisia - sopivat hyvin meille suomalaisille. Itselläni on ehkä hieman enemmän sisustusttuotteita Balmuirilta kuin vaatteita,mutta tämän asianhan voi aina korjata! Olen heikkona heidän upeisiin nahkatuotteisiin, ruskean sävyt ovat niin upeita, kotoamme löytyy m.m jykevä nahkajakkara, nahkaisia valkokuvakehyksiä ja niin - niitä upeita pallokynttilöitä. Viime vuonna raaskein pitkän harkinnan jälkeen poltella kaksi kynttilää, vielä en ole kynttilöitä kerennyt poimia esille, mutta eiköhän ne viikonloppuun mennessä löydä paikkanasa.

Pukumies-liikkeistä löydät nyt myös Balmuiria. Itse kävin hypistelemässä upeita huiveja, Kokkolan Pukumiehessä, josta löytyy valikoimasta myös kynttilöitä ja huonetuoksuja. Valinnan vaikeus on ehkä se että haluanko pörröisen kid mohair huivin vaikko hillitymmän? Utuinen hento vaaleanpunainen kid mohair huivi jäi ehkä ensimmäisenä mieleen.....vai jokin murrettu harmahtava huivi.... Tuotteet ovat myös pakattu kauniisiin Balmuirin laatikkoihin, jotka jo ne yksistään huokuvat ylellisyyttä ja kauneutta, ihanaa kuinka tuote on "mietitty" loppuun asti.

Käykäähän kurkkaamassa tuotteita Pukumiehessä. Te jotka asutte Helsingissä taikka Oulussa, teillä on "helppo" käydä kurkkaamassa heidän omassa liikkeessä, Lauttasaaresta löytyy upea showroom.

Alla olevat tuotteet löytyvät Kokkolan Pukumiehestä.





Balmuir on suomalainen perheyritys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...