lauantaina

The maximekko!

Nyt taisin löytää uuden maximekon! Eilen pyörähtäessäni Kokkolan Pukumiehessä, ja Mick'sissä, näin sivusilmällä tämän kyseisen Moves merkkisen mekon. Sen verran jäi kaivelemaan mieltä, että oli vain pakko käydä sovittamassa sitä tänään! Ihanahan se sitten olikin, ja myös päällä! Niin kiva että ehkäpä tämän kotiutan, ja saa toimia päättäjäisissä juhlamekkona. Jotain pitää keksiä hartioille vielä, niitä vaihtoehtoja löytyy todennäköisesti omasta kaapista. Rakastan maximekkoja, ne on niin ihania, ja helppoja päällä! Tämä kyseinen mekko löytyy Kokkolan Mick'sistä, merkki on Moves, ja hinta 70€. Mick'sin tuotteita voi ostaa kätevästi myös netin kautta! Koot menevät 34-42, sata varma en ole oliko Kokkolassa kokoa 34. Ihan hirveän iso rintaiselle mekko ei ehkä ole paras vaihtoehto, tai sanotaanko niin että decoltesta tulee aika "antava". Olkaimettomat liivit peittyvät juuri, ja juuri. Mekon pohjaväri on musta.

Tämän viikonlopun ajan saa nauttia -20% alennuksista Pukumies liikkeissä, huomenna, sunnuntaina, liike on auki  klo.12:00-16:00!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...