maanantaina

Mieli virkeäksi!

Hellurei ja hellät tunteet! Pari viimeistä viikkoa on mennyt kiireessä, järjestelemisessä ja juhliessa NIIN nyt tuntuu siltä että pitäisi saada oma arki tasaisemmaksi ennen joulua. Ennen kaikkea haluan sellasta energisyyttä ja hyvää oloa kehoon että mieleen.
Heinäkuussa aloitin juoksuharjoittelun joka sujui loistavasti. Ohjelma kesti 13vk, no viikolla kaksitoista pukkasi flunssan ja sitten lähdimmekin matkalle, ohjelmaan tuli ikävä katko. Kaiken kukkuraksi tärykalvopuhkesi ja seurasi vielä pidempi tauko. Kyllä ketutti niin vietävästi kun aloin jo nauttimaan liikkumisesta. Nyt iloitsen näistä plussakeleistä, takana on kaksi hölkkälenkkiä ja voi ihanaa kuinka se tuntuu hyvältä! Kiitoshan kuuluu ihanalle PT:lle joka kuunteli minua ja teki sellaisen "toteutettavan" ohjelman, juuri minulle. Juuri nyt perään kuulutan sitä ihanaa hyvää oloa minkä sain säännöllisellä liikunnalla, ulkona. Ristiriitaisia fiiliksiä, olisi kiva kun olisi lunta MUTTA nyt on ollut ihania ilmoja lenkkeilylle. Reipasta maanantaita jota on vielä monta tuntia jäljellä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...