tiistaina

Hejastin - Reflex !

Nyt kun illat ja aamut ovat pimeitä, niin onhan teillä kaikilla hejastimet? Eilen hankein uudet hejastinnauhat, jotka kiepautetaan näppärästi käsivarren taikka jalan ympäri. Monissa ulkoiluvaatteissa on hejastimet valmiina, loistavaa. Jokainen joka ajaa autolla hämärässä tietää kuinka inhottavaa on kun yhtäkkiä vilahtaa edessä joku ilman heijastinta.
Pimeän syksyn ja talven mittaan tulen ajamaan aika paljon sisustuskutsujen tiimoilta, joka sai minut ajattelemaan turvallisuutta liikenteessä. Eilen sain vihdoinkin hankittua autooni hejastinliivin, kauan se kesti, mutta nyt se on hankittu. Ajattelin että jos pimeällä itse ajan kolarin taikka tulen kolaripaikalle, niin on hyvä pukea liivi ylle, näkyy ainakin missä menen. Heijastinliivit ovat pakolliset aika monessa Euroopan maassa.
Eilen tarkastimme myös auton ensiapulaukun, että mitä kaikkea se sisältää. Turvavyöleikkuria olen yrittänyt ostaa mutta tuloksetta, tavara tilapäisesti loppu....jos vaikka tänään sen löytäisin jostain.
Edellisessä työpaikassani, olin vastuussa turvallisuudesta ja siitä lähtien olen priorisoinnut turvallisuuden. On vain pakko osata toimi jos jotakin sattuu, niin minä ajattelen . Onko sinulla autossa ensiapulaukkua? Tämä nyt oli tällaista kirjoittelua.....heijastimia löytyy kaiken näköisiä, kokoisia ja myös eläimmille. Turvallista matkaa!



Tosi kätevä! Löytyy varmaan jokaisesta kaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...