tiistaina

Hyvää boostia arkeen !

Eilen kävin kirjastossa ja ulos tulin seitsemän mielenkiintoisen ruokakirjan kanssa! Muutama päivä ollut vapaata ja huomaa et ajatus alkaa toimiin "laatikon" ulkopuolellakin. Välillä kaipaan inspiraatiota ruuanlaittoon. Siskoni vinkkasi minua Ulrika Davidssonin kirjoilla, joka on "kostrådgivare", kirjoittaa myös blogia. Olen tässä kohta kuukauden tehnyt mehuja mehulingolla ja nautin, mutta koen että pääsen helpommalla kun luen kirjoista eri mehukomboja. Lainasin muitakin kuin hänen kirjoja. Löysinkin jo kaksi hyvää salaattiohjetta joita tulen kokeilemaan. Paleoruokavalio on myös hyvin mielenkiinoista, tästä olenkin keskustellut töissä yhden naisen kanssa ja nyt lainasin kirjan aiheesta.  Ruoka,ruoka,ruoka - niin hyvää ja kiinnostaa minua suuresti!






Eka salaatti oli

 salaattia
 punasipulia
 ravunpyrstöjä
 avokadoa
 appelsiiniä 
oliiviöljy

Ihanan raikkaalta kuulosti!

 Toinen salaatti oli

salaattia
mozzarellaa
 punasipulia
 avocadoa
 ravunpyrstöjä
oliiviöljy

Loistavalta kuulosti tämäkin salaatti!

En muista mistä kirjasta ohjeet oli....

Kuvia laitan sitten kun olen tehnyt näitä. Tänään on luvassa uunissa gratinoitua kukkakaalta ja broilerinfilettä...mutta nyt aamupala ja ennenkaikkea kahvia, tämän päivän mehu on punaherukoista ja appelsiinistä - suosittelen hyvä kick start aamuun!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Girl's having fun!

Eilinen päivä meni siivillä! Suunniteltiin ystävättärien kanssa pieni irtiotto, ja "fun" - day Kokkolassa. Mistäs sitten meidän ir...